Recept

Det blev riktigt lyckat idag! Vi har lyckats hitta är jättegod (det går inte riktigt att sluta äta...) frosting som inte innehåller choklad. Den rekomenderas, vi kommer att använda den igen (hoppas Anonym 2).
Ursäkta språket i recepten, vi fann lite för mycket nöje i att skriva allt ordagrannt x3


Buttercream Frosting
125g smör
3,55 dl florsocker
2 matskedar mjölk

1. Ställ ut smöret och mjölken i rumstemperaturen redan när du börjar baka muffins
2. Placera smöret i en skål, vispa med en elvisp tills det är så vitt som möjligt.
3. Tillsätt gradvis ungefär hälften av florsockret
4. Tillsätt mjölken
5. Vispa i resten av florsockret
6. Mixen ska vara lätt och pösig så att den lätt kan spridas ut med en slickepott.
7. (Valfritt) färga med några droppar karamellfärg



Våra muffins blev också goda. Läskiga till konsistensen men goda.

Chokladmuffins
2 ägg
2½ dl socker
1,83 dl vanligt mjöl för alla tillfällen
6 matskedar osötat kakaopulver
2 teskedar bakpulver
1 tesked vaniljpulver
160 kryddmått mjölk
150 g smält smör

Värm ugnen till 180ºC
Smöra ca 12 muffinformar (pappersformar rekomenderas)
Vispa ägg och socker, blanda med mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och mjölk.
Vänd ner det smälta smöret.
GLÖM INTE ATT HÄLLA SMETEN I FORMARNA
Ställ in i ugnen tills en potatissticka nedstucken i centrum av muffinsen kommer ut ren. (ca 20 minuter)
De tillåts serveras i rumstemperatur eller varma.


Recept från:
http://www.cacaoweb.net/chocolatemuffins.html
http://www.all-about-cupcakes.com/buttercream-frosting.html


Kommentarer
Postat av: thea

Men du måste juh lägga upp bilder på allt du gör ;) :D

2010-01-04 @ 17:57:25
URL: http://besomebodyelse.blogg.se/
Postat av: Anonym

cool blogg :D upp med bilder!

2010-01-04 @ 18:26:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0