Marshmallow Icing
En vit frosting med bra konsistens, det var det här. I början smakade den mycket sirap, men efter en natt i kylen kom smaken av marshmallow fram mer :)
För 12 normalstora cupcakes:
Koka 120g socker, 80g ljus sirap, och 1½ tsk vatten i en kastrull på hög värme tills blandningen når 115ºC, det tar ca 6 minuter. När det är klart, ta bort kastrullen från plattan.
Samtidigt som blandningen kokar, vispa 2 äggvitor med en elvisp tills det blir ett hårt skum. Byt sedan till låg hastighet och häll långsamt i den varma sirapsblandningen. Byt till medelhastighet och vispa tills smeten blir tjock, blank och inte lika varm. Mot slutet, häll i ½ tsk vaniljsocker.
Använd den så snart som möjligt, den är lättast att arbeta med om den är varm.
Kommentarer
Postat av: Anonym
gott med cupcakes
Postat av: lukes
Gissa skådespelare på min blogg och få chansen till en länk till din blogg. Jag slumpar ut tre stycken vinnare :)
Postat av: Maja
Vilket bra tips, måste jag testa!
Postat av: Leia ♥
Jag gillar inte att baka :)
Postat av: bella
Sv: Dom köpte jag på kappahl, kostade 149:- tror jag, :)
Trackback