Marshmallow Icing
Vad gör man med överbliven frosting?
Klart!
Ojsan...
Som ni ser... våra muffins har svällt lite för mycket... Det var visst inte bara salt vi överdoserade.
Frida rapporterar att det smakar pannkakor, pannkakor på "burk" med sylt. Gott? Kanske.
Cupcake... You make my heart race!
Just nu känns det inte så bra... det känns... salt. Tveksamt.
Men det KANSKE kommer att smaka bra, vi hällde i massor av vaniljsocker och sylt för att desperat försöka dölja smaken av vårt self-raising flour.
Nu står dem i ugnen, vi hoppas på att saltet inte smakar lika mycket när det kommer ut, Frida hoppas att det stannar i ugnen för att sedan hoppa in i nästa sak som står där. ( >;D / Frida. )
Böcker :D
Nu har vi mycket att välja på när vi ska baka cupcakes >: D
Bilder
Frostingen var lite hård för att användas utan sprits, men det blev helt okej ändå. Det enda man kan klaga på med smaken är att det var lite för gott... det gick inte att sluta äta 8Q__
Fridas lillebror Oskar fick också testa att göra en cupcake :3
Vi kanske har en framtida cupcakebagare här?
Recept
Det blev riktigt lyckat idag! Vi har lyckats hitta är jättegod (det går inte riktigt att sluta äta...) frosting som inte innehåller choklad. Den rekomenderas, vi kommer att använda den igen (hoppas Anonym 2).
Ursäkta språket i recepten, vi fann lite för mycket nöje i att skriva allt ordagrannt x3
Buttercream Frosting
125g smör
3,55 dl florsocker
2 matskedar mjölk
1. Ställ ut smöret och mjölken i rumstemperaturen redan när du börjar baka muffins
2. Placera smöret i en skål, vispa med en elvisp tills det är så vitt som möjligt.
3. Tillsätt gradvis ungefär hälften av florsockret
4. Tillsätt mjölken
5. Vispa i resten av florsockret
6. Mixen ska vara lätt och pösig så att den lätt kan spridas ut med en slickepott.
7. (Valfritt) färga med några droppar karamellfärg
Våra muffins blev också goda. Läskiga till konsistensen men goda.
Chokladmuffins
2 ägg
2½ dl socker
1,83 dl vanligt mjöl för alla tillfällen
6 matskedar osötat kakaopulver
2 teskedar bakpulver
1 tesked vaniljpulver
160 kryddmått mjölk
150 g smält smör
Värm ugnen till 180ºC
Smöra ca 12 muffinformar (pappersformar rekomenderas)
Vispa ägg och socker, blanda med mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och mjölk.
Vänd ner det smälta smöret.
GLÖM INTE ATT HÄLLA SMETEN I FORMARNA
Ställ in i ugnen tills en potatissticka nedstucken i centrum av muffinsen kommer ut ren. (ca 20 minuter)
De tillåts serveras i rumstemperatur eller varma.
Recept från:
http://www.cacaoweb.net/chocolatemuffins.html
http://www.all-about-cupcakes.com/buttercream-frosting.html
American Style!
Idag bakar vi cupcakes efter Amerikanska recept som vi själva översatt ordagrannt. Jättevackert blev det.
Anonym klagar mycket på smeten. Den är antingen stenhård eller soppa, god soppa.
Senare:
Anonym got burned,.....by the oven.
Anonym 2 har blivit "skjuten i foten" och det är "blod" över "hela" golvet!!!!
Med andra ord spillde hon ut karamellfärgen.
Frostingen är klar, den är rosa och fin :3
Våra muffins är också klara, men de är läskiga! Mjuka men inte ofärdiga. AMREIKANER ÄR LÄSKIGA!! Q__Q