Portugisisk Apelsindessert - Resultat

Portugisisk apelsindessert smakar ägg och ungspannkaka, och socker.  Det var helt okej, förutom när man fick äggslem, äggslem är inte gott. Det orsakade Frida hypernervakustiskadiafragmavibrationer som nu har gått över.
Konsistensen var intressant, lite slemmigt, lite geléaktigt. Den var fin iallafall, på foto (och i verkligheten).
Receptet finns i Vår Kokbok, om ni inte har Vår Kokbok, köp Vår Kokbok, den är bra att ha. Om du inte har pengar till detta, googla Portugisisk Apelsindessert. Då kommer du till Coops hemsida, de har kopierat receptet rakt av, så resultatet bör bli detsamma.
Såhär såg den ut! (Ursäkta kvalitén, den kom med uppladdningen)

Kommentarer
Postat av: Nina

Intressant sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :D.

2011-05-07 @ 19:23:28
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0