Frostingreceptet

Medan vi väntar på att köket ska bli ledigt igen ska ni få se vilket recept vi tänkte använda för frostingen.

Receptet är på Honey Lemon Cream Cheese Frosting (lååångt namn) och är hittat på http://www.matklubben.se/recept/pepparkakscupcakes_med_honey_lemon_cream_cheese_frosting_40598.html

125 g Smör i rumstemperatur
1-2 msk Honung
200 g Philadelphiaost
2 tsk Citronskal
2-3 tsk Citronjuice

4-5 dl Florsocker (eller mer)
Gul färg

Rör om smöret tills det blivit fluffigt och lent i en skål. Tillsätt Philadelphiaosten och rör om väl, sedan honungen och all citron, rör om väl. Tillsätt florsockret, 1 dl i taget. Och sist färgen.



Vi har inte testat att göra den än, så försök inte göra den själva och tro att et ska bli gott innan vi har testat!

I ugnen!

Nu är hälften av våra muffins i ugnen, alla fick inte plats :O
Vi förbereder för garneringen, men frostingen gör vi lite senare.
Frida funderar just nu på att halshubba nallebjörnar - Hon skapar rätt halloweenstämning!


Snart dags att åka in i ugnen! Vi rekomenderar starkt muffinsplåtar, annars blir det platt, tro oss, vi vet.


Några av våra fina  muffinsformar, resten såg lite för glada ut, de sparar vi till påsk.


"Godiscentralen", den ligger granne med Fridas halshuggningscentral


Och nu, när inlägget är klart är även den första satsen klar i ugnen, dags för nästa!

TIME FOR CUPCAKES!

Nu är våra kladdmuffins klara! Notera det, ca en månad i ugn! ;)

Vi har inte varit aktiva på ett tag, men nu är det dags! Vi ska baka cupcakes till halloween.
Vi var nyss på icao ch köpte karamellfärg, coctailbär och godis. I helgen köpte vi fina muffinsformar också, det här ska bli kul!


Det här ska nog få bli ögon på några av våra cupcakes!


Detta är vad Frida numera kallar Zombienallar. Mysigt! :3
Vi köpte lite geléråttor också som hon ska få hugga huvudena av, alla gröna, matchande våra coctailbär.


Här har vi korgen! Det mesta är Stinas, allt som syns på bild faktiskt, utom vantarna som är Fridas och påsen (med en citron i) som är våran. Det vi köpte ligger nog på botten...

RSS 2.0